Kusse tipsar

Kussarna har fått överdrivet många frågor om de kan tipsa om olika skönhetsprodukter, appar, drickor, maträtter, smycken osv... Eftersom att lamorna är addicted to kussarna och är kusse wannabe-s!
Riktigt störande men ändå liksom, vad skulle världen vara utan kusse wannabes? INGET
Så nu kommer lite produkter och sånt som SJÄLVASTE kussarna rekommenderar, så spärra upp ögonen nu era kusse wannabes/lamor!
 
Kusse tipsar verkligen en app som heter CoPilot Premium! De har dock inte testat den appen själva men som kussar brukar säga: "Dyrt är bra". Och de vet inte alls vad den handlar om, men det är troligen ngn GPS eller något liknande. Appen kostar 379,00 kr.
 
Sen har kusse ett väldigt fint halsband i riktigt guld som de är stolta att få presentera. Den kostar bara 5950 kr, som sagt, dyrt är bra:
 
Sen har kusse och en dricka som kallas "Hello Kitty", de tycker liksom inte den är god men den drickan får kussarna att känna sig vuxna... Utan att behöva dricka alkohol!
 
Nu kommer vi till kussarnas ALL TIME FAVORITE! Om de får välja mat själva så står den här garanterat högst upp på listan:
 
Detta var TYVÄRR allt kussarna hade o tipsa idag! Gilla detta inlägget om ni vill ha fler inlägg där kusse tipsar!

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback